Στηρίζουμε τον αθλητισμό και το θετικό του αποτύπωμα στην κοινωνία

Υπερήφανοι Υποστηρικτές των νέων αθλητών μας

Διαχρονικά αρωγός του αθλητισμού, στην Εθνική Ασφαλιστική στηρίζουμε και ενισχύουμε τις προσπάθειες των ανθρώπων εκείνων που με την αστείρευτη θέλησή τους, το έργο τους και το πείσμα τους, γίνονται παράδειγμα για όλους.

Είμαστε κοντά στον αθλητισμό και υπερήφανοι υποστηρικτές των αθλητών που αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους μας, όπως ο  Παραολυμπιονίκης μας και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος, Στέλιος Μαλακόπουλος, ο Παραολυμπιονίκης Ποδηλασίας Νίκος Παπαγγελής, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ιστιοπλοΐας , Βύρων Κοκκαλάνης. 

Αγωνιζόμαστε μαζί με τις Εθνικές Ομάδες Μπάσκετ Ανδρών, αγκαλιάζοντας με τον τρόπο αυτό όλες τις Εθνικές Ομάδες Καλαθοσφαίρισης. Ως επίσημος χορηγός των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης και αποκλειστικός χορηγός του Rising Stars, είμαστε πάντα εκεί σε κάθε αγωνιστική αναμέτρηση στηρίζοντας κάθε φορά την προσπάθεια των νέων μας για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες που στόχο έχουν τις διεθνείς διακρίσεις.

Ο δυναμισμός, το πάθος, η αγωνιστικότητα και η ευγενής άμιλλα αποτελούν κοινές αξίες της Εθνικής Ασφαλιστικής και όλων των αξιόλογων αθλητών μας!

Share it!