Πλημμύρες στη Θεσσαλία 2023

Δίπλα στους ασφαλισμένους μας από την πρώτη στιγμή

Πιστοί στη διαχρονική δέσμευσή μας απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, είμαστε εδώ στις μικρές και στις μεγάλες δυσκολίες. Στην καταστροφική καταιγίδα Daniel, ήμασταν από την πρώτη στιγμή έμπρακτα δίπλα στους ασφαλισμένους μας και στην τοπική κοινωνία προσφέροντας οικονομική υποστήριξη 2 εκατομμυρίων ευρώ και μια σειρά από δράσεις ανακούφισης.   

Συγκεκριμένα, προχωρήσαμε στην άμεση ενεργοποίηση της λειτουργίας της ειδικής 24ωρης τηλεφωνικής γραμμής 2109099600, για την παροχή πληροφοριών και την υποδοχή αιτημάτων αποζημίωσης.

Για τους ασφαλισμένους μας στις πληγείσες περιοχές, δικαιούχοι αποζημιώσεων συμβολαίων περιουσίας και οποίοι ανήγγειλαν αιτήματα αποζημιώσεων από πλημμύρα, θεσπίσαμε ειδικές διαδικασίες άμεσης προκαταβολής αποζημίωσης έως του ποσού των €2.000.

Σε όλους τους ασφαλισμένους μας από τις πληγείσες περιοχές της περιφέρειας Θεσσαλίας (Νομοί Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων & Μαγνησίας - συμπεριλαμβανομένης και της νήσου Σκιάθου -), ιδιώτες και  επιχειρήσεις, με ενεργά συμβόλαια Ζωής, Υγείας και Περιουσίας (εκτός Αυτοκινήτων), προσφέραμε τη δυνατότητα αναβολής εξόφλησης των ασφαλίστρων τους έως τις 28/02/2024, χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση και ασφαλώς χωρίς κάποια επίπτωση στην ισχύ των συμβολαίων για το διάστημα αυτό.

Θέσαμε σε πρώτη προτεραιότητα την καταβολή αποζημιώσεων υλικών ζημιών στις πληγείσες περιοχές, με την αποστολή κλιμακίων ειδικών πραγματογνωμόνων στην περιοχή για να βοηθήσουν στην ταχύτερη καταγραφή και διακανονισμό των ζημιών. 

Για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών, ενισχύσαμε το ανθρώπινο δυναμικό του Καταστήματος Λάρισας με την παρουσία στελεχών από τα κεντρικά γραφεία μας ενώ, επισκεφθήκαμε επανειλημμένως την περιοχή για να συνδράμουμε από κοντά στην καλύτερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη των ασφαλισμένων και των συνεργατών μας. 

«Ο σκοπός δίνει νόημα στους στόχους μας και μας βοηθά να τους πετυχαίνουμε πάντα! Και ο σκοπός μας, ως ασφαλιστική εταιρία, είναι απλός και πολύτιμος: Να βοηθάμε τους ανθρώπους να ζουν καλύτερα, προσφέροντάς τους λύσεις για να προστατεύουν ότι είναι πιο σημαντικό για εκείνους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Robert Gauci.  

Share it!