Η Εθνική Ασφαλιστική Χρυσός Χορηγός στην "27η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης του Economist με την Ελληνική Κυβέρνηση"

Η Εθνική Ασφαλιστική υποστήριξε, για ακόμα μια χρονιά, ως Χρυσός Χορηγός την 27η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης του Economist με την ελληνική κυβέρνηση.

Αθήνα, 1 Νοεμβρίου 2023

Η Εθνική Ασφαλιστική υποστήριξε, για ακόμα μια χρονιά, ως Χρυσός Χορηγός την 27η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης του Economist με την ελληνική κυβέρνηση. Το συνέδριο, με θέμα «The great transition: Geopolitics - Environment – Technology», πραγματοποιήθηκε στο Grand Resort Lagonissi, από τις 24 έως τις 26 Οκτωβρίου. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του συνεδρίου βρέθηκαν μια σειρά από καίρια πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα της εποχής μας και οι επιπτώσεις τους σε τοπικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο.

Εκδήλωση - "27η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης του Economist με την Ελληνική Κυβέρνηση"

Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, επιφανείς ομιλητές, εκπρόσωποι του πολιτικού και του επιχειρηματικού κόσμου από την Ελλάδα και το εξωτερικό τοποθετήθηκαν, μεταξύ άλλων, για τις πρόσφατες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, την πολεμική σύρραξη μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, την ανάγκη ενίσχυσης της ενεργειακής ασφάλειας, τις προοπτικές που δημιουργούνται μέσω της αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών, τις προκλήσεις που θέτει η κλιματική κρίση κα. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην χώρα μας.  Για ακόμα μια χρονιά, η Εθνική Ασφαλιστική υποστηρίζει ενεργά τις κορυφαίες εκδηλώσεις επιχειρηματικής, πολιτικής και οικονομικής φύσεως, συμμετέχοντας δυναμικά στη συζήτηση για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει και θα αντιμετωπίσει η χώρα τα επόμενα χρόνια, τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.

27η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης

Share it!